Axel Verstrael over Smart Mobility | Bar d’Office

▷ AXEL VERSTRAEL OVER SMART MOBILITY ◁

Tijdens de Week van de Mobiliteit, kan je in elke Bar d’Office locatie coworking gratis komen testen! Neem je lunch mee en kom op donderdag 20/09 de interessante gratis infosessie volgen van Axel Verstrael over Smart Mobility. En blijf die dag nog even plakken om te coworken! Ontdek hier hoe je gemakkelijk de winkelhaak kan bereiken: https://www.winkelhaak.be/files/winkelhaak/bereikbaarheid18.pdf.

SMART MOBILITY IN DE PRAKTIJK

Met de huidige tijdsdruk willen we zo efficiënt mogelijk omgaan met onze reistijd. We zoeken naar de snelste en het meest comfortabele vervoersmodi om van A naar B te gaan. MaaS (Mobility as a Service) speelt hier al perfect op in. Met één app kan je in heel Europa rondreizen: autolease, parkeerplaats, trein, fiets, taxi, vliegtuig, tram, metro, waterbus, scooter, pechverhelping, enzovoort. Je kan mobiliteit als het ware shoppen! Maar hoe kunnen we onze reistijd en vervoersmodi zelf in handen nemen? Wat bestaat er nu al van mogelijkheden? Waar gaan we op weg naar? Hoe kan u als bedrijf nu al deel uitmaken van deze omwenteling?

OVER AXEL VERSTRAEL

Als bedrijfsleider bij Levanto-Fietshaven was Axel betrokken bij de opstart van de A-vélo en de BlueBike deelfietsprojecten in en rond Antwerpen. Het was een periode waarin ook fietsleasing een vorm begon te krijgen. Voor het beheer van fietsvloten, ontwikkelde Axel de eerste app. Met partners als NMBS, Stad Antwerpen, Havenbedrijf Antwerpen, enzovoort, heeft hij concreet mee oplossingen uitgewerkt voor de modal shift in en rond de stad. Sinds 2017 werkt Axel als consultant en ondernemer. Hij is sterk betrokken in creatieve projecten zoals: ontwerp en opbouw Mobi-punten (Plug&Play), fietsregisseur voor site Post X te Berchem, uitwerken van de business unit CargoBikes in Vlaanderen,…

BAR D’OFFICE EN NETWERK DUURZAME MOBILITEIT

Sinds 17 augustus zijn we met Bar d’Office officieel Compagnon van Netwerk Duurzame Mobiliteit. Coworking is al jarenlang een gekende vorm van het nieuwe thuiswerken voor zelfstandigen. Maar met de opkomende fileproblematiek, vindt de corporate wereld ook meer en meer zijn weg naar coworking spaces. Coworking wordt gezien als één van de oplossingen om het mobiliteitsprobleem weg te werken. Die oplossing ondersteunen we graag vanuit Bar d’Office! In het kader daarvan, nemen we deel aan de Week van de Mobiliteit.

SOCIAL MEDIA

▷ Facebook: bit.ly/2LJHgRc
▷ Instagram: http://bit.ly/2LJBJdl
▷ LinkedIn: http://bit.ly/2oqfzDG
▷ Twitter: http://bit.ly/2Pnitob

Date

sep 20 2018
Expired!

Time

10:00 am - 11:00 am

More Info

Read More

Location

De Winkelhaak - House of C
De Winkelhaak - House of C Antwerp Belgium 2060
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.