En wat doe jij? | Inspiratiesessie

EN WAT DOE JIJ?
MAKE OR BREAK JOUW BUSINESS MET JE ANTWOORD OP DEZE SIMPELE VRAAG

Wij ondernemers stellen ons elk jaar honderden keren voor. Aan potentiële klanten, aan nieuwe netwerkcontacten, aan co-workers,… Direct – in een persoonlijke ontmoeting -, indirect – via onze communicatiemiddelen en via derden die over ons vertellen. Als je weet dat je dagelijks de vraag krijgt naar wat je doet, dan zou je veronderstellen dat iedereen een kort en krachtig, sterk antwoord klaar heeft. Een antwoord dat haar of zijn specifieke toegevoegde waarde duidelijk maakt. De praktijk leert dat dit vaker niet het geval is. Wat mij daarbij vooral verbaast: hoe kunnen al deze ondernemers dan wel een bedrijfsnaam, een logo, een visitekaartje, een website etc. hebben? Hoe kun je doelgericht communiceren als je zelf nog niet eens weet wat je over jezelf wil en moet vertellen.

Het begint met de ontwikkeling van een heldere positionering; dat is het vertrekpunt van alles wat je doet en zegt. Het is de stevige basis waar je altijd op kunt terugvallen en van waaruit alle andere beslissingen en initiatieven logisch voortvloeien. Als vanzelf. Dit draait om wat jij voelbaar en specifiek kunt betekenen voor jouw (potentiële) klanten. Je hoofdboodschap, tone of voice en look & feel hoeven niet bij elke opportuniteit herbekeken te worden, omdat ze al vastliggen. Tijd, energie en geld juist besteedt.

OVER FRANK

Coworker Frank Düring is De Marketing Mentor. Zijn missie is “mensen laten dansen”. Mensen inspireren, uit hun (marketing en communicatie) comfort zone halen. En laten voelen wat dat betekent: vrij zijn, vreugde beleven, creatief zijn, empowerment voelen, vertrouwen versterken en stress reduceren. Groeien! Tenzij jij liever in je comfortzone blijft. Dat is ook goed. Maar dan is Frank niet de juiste man voor jou.

SOCIAL

Volg de Bar d’Office Academy op social media en mis niets van ons aanbod:
• https://www.facebook.com/bardofficeacademy/
• https://www.linkedin.com/company/bardofficeacademy/
• https://www.instagram.com/bardoffice_academy/
• https://twitter.com/BdOAcademy

Date

jul 12 2018
Expired!

Time

6:00 pm - 7:30 pm

More Info

Read More

Location

BLWRK - het Bolwerk coworking
BLWRK - het Bolwerk coworking Edegem Belgium 2650
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.