Gratis testdag bij Bar d’Office Lommel | Noordlink

“In Noordlink creëren we ruimte om te ondernemen. Maar het gaat veel verder dan enkel het verhuren van vaste en flexibele werkplekken. We willen een “marktplaats” zijn voor ondernemers die willen samenwerken. Het sterke netwerk van Bar d’Office is een meerwaarde in het verhaal van Noordlink”.
– Bart Lambrecht, afgevaardigd bestuurder Noordlink

Ben je in Lommel op zoek naar een sfeervolle flexdesk in een bruisend office center? Dan nodigen we je graag uit om op 04/06 Bar d’Office Lommel | Noordlink gratis uit te proberen als jouw nieuwe werkplek.

Noordlink is een ruimte om te ondernemen. Een office center met gemeubelde kantoren, flexwerkplekken en meetingrooms. Maar Noordlink is ook een ruimte om te ondernemen in de figuurlijke betekenis. Want waar verschillende bedrijven, visies en ideeën samenkomen, gebeurt er iets. Inzichten worden gedeeld en netwerken uitgebreid. Linken tussen gelijkgestemde ondernemers worden merkbaar en samenwerkingsverbanden afgesloten. Vanaf 04/06/2019 opereert Noordlink ook onder de vlag van Bar d’Office en kan je er als coworker genieten van alle Bar d’Office voordelen.

Date

jun 04 2019
Expired!

Time

9:00 am - 11:00 am

More Info

Read More

Location

Noordlink
Noordlink Lommel Belgium 3920
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.