Growth marketing | by BdO Academy

| GROWTH MARKETING |

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Dit zijn de vragen die beantwoord zullen worden tijdens deze gratis Growth Marketing Inspiratiesessie.

Growth marketing is marketing op een andere manier bekeken. Minder input, meer output. Doelgerichter communiceren en zaken die onmogelijk lijken toch mogelijk maken. Met een combinatie van een creatieve mindset en digitale tools kan een marketingstrategie naar een volgend niveau getild worden.

Tijdens deze inspiratiesessie praten we gedurende een uurtje over snelle experimenten, best practices, tools, learnings, snacks en krijg je de mogelijkheid om al uw growth marketing gerelateerde af te vuren aan de consultants van GrowForce.Begin vandaag nog uw concurrenten te slim af te zijn en kom luisteren naar wat growth marketing voor u, uw team of uw bedrijf kan betekenen. Breng je boterhammen mee of bestel een broodje/soep in onze bar. De sessie wordt gegeven door Jona Koekelcoren (Growth consultant) en Nicholas D’hondt (partner GrowForce).

| GROWFORCE |

GrowForce helpt oprichters, marketeers en growth teams bij het creëren van voorspelbare sales funnels en het verhogen van tractie, retentie en referral. Het GrowForce team doet dit door je te leren hoe je leadgeneratie kan automatiseren, klantstromen kan optimaliseren en het brainstormen over growth-experimenten. GrowForce kan je ook helpen om uw waardepropositie, verkoop- en marketingproces, technologie blueprint en verkoopteam naar een hoger maturiteitsniveau te brengen.GrowForce heeft al meer dan 200 professionals gecoacht bij bedrijven als Telenet, KBC, Luminus, Tentoo, Ontoforce, Birdhouse, Bloovi, Bolt, EY, Bullswap and Start it @kbc.

| BAR D’OFFICE ACADEMY |

Met een open aanbod van korte en innoverende inspiratiesessies helpt de Bar d’Office Academy professionals groeien. Dankzij de aanwezige expertise uit de coworking community brengt de Academy innovatieve sessies over heel België. Hiermee biedt Bar d’Office concrete handvaten aan om het welzijn van de professional op de werkvloer te verbeteren.

| INSCHRIJVEN IS GRATIS, NO SHOW IS € 25,00 |

Date

mrt 10 2020
Expired!

Time

11:30 am - 1:00 pm

More Info

Read More

Location

De Winkelhaak - House of C
De Winkelhaak - House of C Antwerp Belgium 2060
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.