Hoe houd ik mijn voornemens vol? | Inspiratiesessie

HOE HOUD IK MIJN VOORNEMENS VOL?

We kennen het allemaal wel. Het moment dat je hebt besloten om gezonder te gaan leven. Maar dan bedenk je je ineens wat je allemaal moet laten. Lichtelijke paniek, vooral op de momenten dat het er toe doet. Hoe creëer je jezelf om gezonde keuzes te maken ook als het moeilijk wordt?
Hoe zou je leven eruit zien als gevolg van die positieve keuzes en hoe zou je je daarbij voelen? Hoe zorg je ervoor dat je de stap zet van plannen naar uitvoeren? En hoe kan je je hiervoor het beste voorbereiden?

Ontdek in deze interactieve lezing de do’s en don’ts om je beste zelf te creëren. Word bewust van hoe en waarom je brein je misleidt. Leer nieuwe strategieën die komaf maken met uitstelgedrag en die ervoor zorgen dat je wel je pad volgt naar meer daadkracht en resultaat. Leer hoe jij de transitie maakt van een amateur naar een professional. Na deze sessie ga je niet alleen naar huis met een goed gevoel maar vooral met een concreet en haalbaar actieplan.

Als je doet wat je altijd al deed zal je steeds dezelfde resultaten krijgen, dat wist je. Aan jou de keuze om nu het verschil te maken.

OVER STEVEN

Wil je ook meer energie en een fit lijf om meer van het leven te genieten? Steven Selleslags, de bezieler van High On Life, heeft als missie je natuurlijke ‘high’ terug te laten ervaren. Connecteren met je eigen innerlijke kracht door balans te brengen via beweging, voeding en de juiste mindset. Als we ‘natural high’ zijn of wanneer we de juiste energiebalans ervaren, zijn we tot zoveel meer in staat zowel professioneel als privé.

SOCIAL

Volg de Bar d’Office Academy op social media en mis niets van ons aanbod:
• https://www.facebook.com/bardofficeacademy/
• https://www.linkedin.com/company/bardofficeacademy/
• https://www.instagram.com/bardoffice_academy/
• https://twitter.com/BdOAcademy

Date

aug 23 2018
Expired!

Time

10:00 am - 11:30 am

More Info

Read More

Location

BLWRK - het Bolwerk coworking
BLWRK - het Bolwerk coworking Edegem Belgium 2650
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.