Jezelf écht laten zien op je website | Inspiratiesessie

JEZELF ECHT LATEN ZIEN OP JE WEBSITE
OM JE BETER TE ONDERSCHEIDEN EN MEER IDEALE KLANTEN AAN TE TREKKEN

Online word je in deze digitale tijden overspoeld met websites en een enorme aanbod van ondernemers, coaches en therapeuten. Hoe kan je jezelf onderscheiden en echt klanten genereren via je website? Bij de meeste sites moet je zoeken welke mensen achter het bedrijf of de praktijk zitten en welke behoeften of problemen ze bij de klant kunnen oplossen.

Maak het verschil door niet enkel je aanbod te laten weten, maar bovendien door jouw persoonlijkheid in te zetten: jouw unieke aanpak, jouw vernieuwende visie en oplossingen, je werkomgeving.
Jouw producten of diensten zijn immers zo uniek.

Dat laten voelen en laten zien maakt het verschil. De authentieke en doelgerichte communicatie samen met spontane fotografie verwerkt in een professionele site, helpt om echt online op te vallen bij jouw ideale klant. Ook dat wat je tegenhoudt om je echt te laten zien, is belangrijk om ruimte te geven, om te transformeren naar echt doen.

Ontdek in deze inspiratiesessie tips en mogelijkheden om personal branding toe te passen zodat je website en al je online communicatie meer een beleving en verhaal wordt en jouw ideale klanten zich aangetrokken voelen. Alsook het gevoel hebben jou al echt te kennen en helder weten wat je voor hen kan betekenen voor ze je ontmoet hebben.

Voor wie:
• voor ondernemers met een missie die willen leven en werken vanuit hun hart
• die niet genoeg online zichtbaar zijn
• die zich niet altijd durven laten zien met hun unieke kijk en hun ware kleuren
• die niet altijd de juiste ideale klanten aantrekken
• die niet genoeg omzet draaien

OVER KATRIEN EN SARA

Katrien De Keyzer van de Kleuren van de Keyzer is vormgever, communicatiespecialist en personal branding-coach. Door het proces van worsteling tot inzetten van hooggevoeligheid, weet ze eens te meer hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn. Altijd en overal, ook in je bedrijf. Ze ondersteunt zelfbewuste missieondernemers om hen authentiek online heel zichtbaar te maken om zo hun ideale klanten aan te trekken. Dit door van binnenuit, vanuit je bezieling je duidelijk te positioneren in de markt en te vertalen naar professionele communicatie en échte beelden. Daarnaast is ze bezig met personal branding-tools te ontwikkelen en boeken te schrijven rond jezelf zijn, als persoon en als ondernemer en identiteitsversterking van jongsaf aan.

Sara Smeekens is gepassioneerd door fotografie. Iets wat ze gaandeweg had ontdekt. Eerst bewandelde ze een heel ander professioneel pad. Na haar studies Toegepaste Informatica werkte ze 14 jaar als database-ontwikkelaar. Maar haar creatief ei kon ze daar niet kwijt. Hoog tijd om het roer om te gooien.

Na een hele reeks workshops, opleidingen, een project 365 en zelfstudie wist ze perfect welke richting ze uit wou. Fotografie dus… Met een diploma Reportagefotografie op zak, vond ze haar weg.

Binnen fotografie is straatfotografie haar eerste passie. Dat is het leven zoals het echt is. In 2015 had ze een expo met haar werken van Parijs, Berlijn en Praag. Terwijl ze de steden doorkruiste met haar camera, begon ze meer en meer te beseffen dat ze ook dit soort ongecontroleerde foto’s wilde maken van mensen. Thuis, in hun bedrijf, op een feest…

SOCIAL

Volg de Bar d’Office Academy op social media en mis niets van ons aanbod:
• https://www.facebook.com/bardofficeacademy/
• https://www.linkedin.com/company/bardofficeacademy/
• https://www.instagram.com/bardoffice_academy/
• https://twitter.com/BdOAcademy

Date

jul 17 2018
Expired!

Time

6:00 pm - 7:30 pm

More Info

Read More

Location

BLWRK - het Bolwerk coworking
BLWRK - het Bolwerk coworking Edegem Belgium 2650
REGISTER

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Need Help?

I’m Here To Assist You

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.