titel be inspired

Het Bar d’Office netwerk biedt je een platform om je netwerk te vergroten, kennis te delen en bijgevolg nieuwe kansen te creëren. In elke locatie wordt je omringd door interessante professionals en ondernemers. Terwijl je werkt, doe je inspiratie op en wissel je ervaringen, tips, ideeën en contacten uit.

Daarnaast faciliteert Bar d’Office haar eigen Academy. Bar d’Office Academy laat je kennis maken met een brede waaier aan relevante thema’s voor ondernemers. Van HR-gerelateerde topics tot branding, management en Het Nieuwe Werken. Met de aanwezige expertise uit het Bar d’Office netwerk brengen we innovatieve sessies over heel België.

1. Met een open aanbod van korte en innoverende inspiratiesessies staan we de professional met weinig tijd bij in zijn of haar zoektocht binnen het ondernemerschap.

2. Diepgaandere opleidingssessies vloeien vanzelf voort uit deze inspiratiesessies. Per opleiding gaan we dieper in op een specifiek onderwerp.

Geïnspireerde mensen

Bar d’Office heeft al veel mensen geïnspireerd. Niet alleen tijdens de evenementen, maar omdat coworking een nieuwe manier van werken is. Geniet van het werken op een inspirerende locatie. Maar geniet er vooral van om omringd te zijn door mensen die op zoek zijn naar dezelfde (werk) mentaliteit.

Geïnspireerd worden, je kennis bijschaven én
tegelijkertijd gelijkgestemden ontmoeten,
Dat is wat Bar d’Office Academy mij bracht.

“Isabel Verhaert | Spreker bij de Bar d’Office Academy”

Helaas hebben we al onze aankomende evenementen moeten annuleren vanwege COVID-19. Tot nader order blijft de kalender leeg. Als je op de hoogte wilt blijven van onze evenementen, schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

© 2020 All rights reserved | Appelblauwzeegroen bvba owner of the Bar d'Office project

Uitbreidingstraat 66 - 2600 Antwerp (Berchem) - Belgium | BE 0818.965.852